Werkwijze

Onze werkwijze

Bekijk hieronder hoe het werkt als je een abonnement aanschaft.

Easy Lease Company levert jouw een abonnement op een product. Voor een vast bedrag per maand ‘lease’ je een nieuw product. Na de looptijd zijn alle contracten maandelijks opzegbaar. Steeds het nieuwste product in huis. Je koopt je product dus niet, maar je huurt, leent, least. Of hoe je het ook noemen wil. Het toestel blijft van ons en jij mag het zo gebruiken zo lang je wil.

Easy Lease Company is geen verkoop organisatie. Je sluit bij ons ook geen abonnement met SIM-kaart af. Dat is mooi, want dan kun je daarvoor altijd de goedkoopste aanbieder kiezen.

Easy Lease Company is ook geen financierder (verkoop op afbetaling/ in termijnen). Zo krijg je geen BKR registratie. We checken natuurlijk wel even of het verstandig is om een contract aan te gaan.

1. Eenmalige startkosten

Je betaalt voor elk abonnement startkosten. De startkosten zijn een blijk van commitment. Het geeft ons zekerheid, omdat we een prijzig product naar je opsturen. De startkosten verschillen per product (bekijk de shop voor de startkosten die bij jouw product horen). Iedere keer dat je een nieuw abonnement afsluit, betaal je ook nieuwe startkosten.

2. Maandbedrag

Naast de eenmalige startkosten betaal je een vast bedrag per maand en dan kun je je product zo lang gebruiken als je wilt. Het maandbedrag verschilt per product en is afhankelijk van de looptijd.

Alle abonnementen lopen van de 1e van de maand tot de 1e van de komende maand. Als je de bestelling plaatst rekenen wij uit hoeveel dagen er nog vooruit betaald moeten worden tot aan de 1e van de volgende maand. Daarna wordt je maandelijks vooraf gefactureerd voor de komende maand.

 

Keurig of schade

Na gebruik stuur je je product weer terug, of wij halen hem op.  Wij checken ‘m dan op schade. We hanteren 3 categorieën met verschillende prijzen.

  1. €0. Geen zichtbare schade en acceptabele gebruikerssporen.
  2. €50. Zichtbare schade. (Voelbare krassen)
  3. €100. Overduidelijk schade. (Kapotte delen)

1e stap. De Aanvraag.

Jij kiest jouw favoriete product. Je klikt ‘m aan in onze shop, stop hem in het mandje, vult de gegevens in en verzendt de aanvraag. Er zal nu een persoons- en kredietcheck worden uitgevoerd. Als je goedgekeurd bent ontvang je dat via de mail. Soms is er nog extra informatie nodig. Je ontvangt hier dan bericht over.

Na ontvangst van de gegevens beoordelen wij binnen 3 werkdagen jouw aanvraag. We laten je weten of je afgewezen bent of goedgekeurd. Na goedkeuring kan je direct bestellen.

2e stap. De Bestelling.

Als je bent goedgekeurd, kan je de bestelling afronden. Je betaalt de startkosten en 1e maand via iDeal vooruit.

Na ontvangst van de bestelling en betaling gaan we direct aan de slag voor je!

Verzending en aflevering
Easy Lease Company zal jou product bij het opgegeven adres laten afleveren. Dit is altijd het adres wat is opgegeven in de overeenkomst.

Is je product defect, of ben je hem kwijt? Neem dan direct contact met ons op.

Op werkdagen kun je ons bereiken van 09:00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 020 2440 209.

Als het defecte product verstuurd of opgehaald is zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een vervangend product in huis hebt. Zo zit je nooit lang zonder en kan je direct verder.

Het beëindigen van een abonnement doe je per mail naar info@easyleasecompany.nl

Alle abonnementen lopen van de 1e van de maand tot aan de 1e van de volgende maand. Je kan na de looptijd maandelijks tot de laatste dag van die maand opzeggen. Je abonnement loopt dan de 1e van de daarop volgende maand af.

Voorbeeld:

Als je op 14 Maart opzegt, loopt je abonnement tot 1 April.

Als je op 1 April opzegt, loopt je abonnement tot 1 Mei.

Return procedure
Pak het product goed in voor je het verstuurd. Na ontvangst controleren wij het product op schade.

Overname product?

We krijgen vaak de vraag of een product overgenomen kan worden. Het antwoord is: Nee. Wij zijn heel bewust geen bedrijf wat produkten verkoopt.

Nieuwe iPad nodig?

Ondekt onze ruime assortiment aan Apple producten